Katwijk heeft zaterdag zijn titel in de Jack’s League geprolongeerd. De Katwijkers wonnen met 2-1 van Spakenburg. Makkelijk ging het niet voor de oranjehemden. In de eerste helft miste Robbert Susan een strafschop, terwijl Spakenburg kort na rust op voorsprong kwam. Via goals van Kay Blokland en Ahmed El Azzouti kwam het alsnog goed en kon het feest losbarsten op de Krom.

Doordat AFC niet won van Excelsior Maassluis (0-0) had een gelijkspel uiteindelijk ook volstaan voor Katwijk.

Rijnsburgse Boys won wel, met 3-2 van Noordwijk, en eindigde uiteindelijk als tweede. Bovendien pakte Rijnsburgse Boys de (vervangende) derde periode. Tegen Noordwijk was driemaal uiteindelijk scheeprecht. Rijnsburgse Boys nam driemaal de leiding, maar zag de opponent tweemaal terugkomen via Jesper de Vré en Emiel Wendt. Een derde keer lukte de bezoekers niet, waardoor de goals van Jeffrey Jongeneelen, Furhgill Zeldenrust, Nino Klaver goed bleken voor de 21e seizoenszege.