VIDB wordt gemaakt voor en door voetballiefhebbers uit de Bollenstreek. Voetbal staat bij ons centraal en samen met onze lezers, de clubs en bedrijven willen we het beste regionale amateurvoetbalplatform van Nederland maken. We zijn er voor de clubs en willen de streek verbinden en daarmee versterken. Bijdragen kunnen op verschillende manieren vorm krijgen. VIDB is hierbij altijd op zoek naar een win-win-situatie.

Lezers
Een goede nieuwssite komt er niet zo maar. Door een actieve bijdrage van onze lezers kunnen we de journalistieke kwaliteit verbeteren. Heb je dus nieuwstips, inspiratie voor een prikkelende column of heb je een foto geschoten die je graag met iedereen wilt delen? We zien ze graag tegemoet. Ook nodigen we iedereen uit om – op een vriendelijke manier – te reageren op onze artikelen en deze te delen als je denkt dat dit voor je vrienden interessant is.

Wil je de lat nog een stukje hoger leggen en een journalistieke bijdrage leveren of een rol krijgen in de organisatie van een van onze evenementen? Dan kan natuurlijk ook: neem dan contact met ons op via redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Ook kun je ons supporten door lid te worden van onze vriendenclub. Meer info hierover, tref je hier!

Clubs
VIDB heeft samenwerking met alle clubs in de Bollenstreek hoog in het vaandel staan. Bent u clubbestuurder, betrokken bij de staf rond het eerste elftal of actief in de supportersvereniging en u heeft een goed idee waarbij uw club in het licht gezet kan worden? Weet ons te vinden. We hebben hierbij een breder oog dan alleen het eerste elftal en – ook belangrijk – een lezerspubliek dat verder reikt dan alleen de Bollenstreek.

Bedrijven
VIDB streeft naar een platform met zo weinig mogelijk maar wel zeer effectieve advertenties. Zo denken we met deze advertenties een zo groot mogelijk effect te sorteren. Om die reden willen we ook advertenties die (in artikelen) directe toegevoegde waarde leveren voor onze lezers of hun clubs. Wilt u uw product of bedrijf dus onder de aandacht brengen bij voetballiefhebbers in de Bollenstreek? Dat kan. In overleg bepalen wat de beste manier is zodat zowel onze lezers als uw bedrijf hier profijt van hebben.


Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Foreholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)