VIDB wordt gemaakt voor en door voetballiefhebbers uit de Bollenstreek. Voetbal staat bij ons centraal en samen met onze lezers, de clubs en bedrijven willen we het beste regionale amateurvoetbalplatform van Nederland maken. We zijn er voor de clubs en willen de streek verbinden en daarmee versterken. Bijdragen kunnen op verschillende manieren vorm krijgen. VIDB is hierbij altijd op zoek naar een win-win-situatie.

Lezers
Een goede nieuwssite komt er niet zo maar. Door een actieve bijdrage van onze lezers kunnen we de journalistieke kwaliteit verbeteren. Heb je dus nieuwstips, inspiratie voor een prikkelende column of heb je een foto geschoten die je graag met iedereen wilt delen? We zien ze graag tegemoet. Ook nodigen we iedereen uit om – op een vriendelijke manier – te reageren op onze artikelen en deze te delen als je denkt dat dit voor je vrienden interessant is.

Wil je de lat nog een stukje hoger leggen en een journalistieke bijdrage leveren of een rol krijgen in de organisatie van een van onze evenementen? Dan kan natuurlijk ook: neem dan contact met ons op via redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Ook kun je ons supporten door lid te worden van onze vriendenclub. Meer info hierover, tref je hier!

Clubs
VIDB heeft samenwerking met alle clubs in de Bollenstreek hoog in het vaandel staan. Bent u clubbestuurder, betrokken bij de staf rond het eerste elftal of actief in de supportersvereniging en u heeft een goed idee waarbij uw club in het licht gezet kan worden? Weet ons te vinden. We hebben hierbij een breder oog dan alleen het eerste elftal en – ook belangrijk – een lezerspubliek dat verder reikt dan alleen de Bollenstreek.

Bedrijven
VIDB streeft naar een platform met zo weinig mogelijk maar wel zeer effectieve advertenties. Zo denken we met deze advertenties een zo groot mogelijk effect te sorteren. Om die reden willen we ook advertenties die (in artikelen) directe toegevoegde waarde leveren voor onze lezers of hun clubs. Wilt u uw product of bedrijf dus onder de aandacht brengen bij voetballiefhebbers in de Bollenstreek? Dat kan. In overleg bepalen wat de beste manier is zodat zowel onze lezers als uw bedrijf hier profijt van hebben.


BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)