FC Lisse versterkt de selectie volgend seizoen met Reno van der Meer. De doelman komt over van vierdedivisionist Swift, dat getraind wordt door voormalig FC Lisse-spits Jimmy Simons.

Zodoende zijn de belangrijkste keepersposities in de A-selectie voor volgend seizoen weer ingevuld. Eerder werd duidelijk dat eerste doelman Joost Meendering en stand-in Richard de Groot Ter Specke gaan verlaten. FC Lisse strikte ook al van Swen Verswijveren (DEM), die met Van der Meer zal gaan strijden om de positie onder de lat. Beide goalies zijn 25 jaar oud.

Heil buiten regio Amsterdam
Van der Meer speelt sinds de zomer van 2022 voor Swift. Daarvoor was hij actief bij onder meer Zeeburgia, JOS/Watergraafsmeer en Roda ’23. Voor het eerst zoekt de keeper nu zijn heil buiten de regio Amsterdam.

Grote vraag is op welk niveau Van der Meer over een aantal maanden kan gaan aansluiten. Lijfsbehoud wordt een lastig verhaal voor de hekkensluiter van de Betnations Divisie, voor wie het ontlopen van rechtstreekse degradatie het maximaal haalbare lijkt.

Foto: FC Lisse

Lees ook: FC Lisse vindt nieuwe doelman bij derdedivisionist

POPULAIRE BERICHTEN