De wegen van Jesper de Vré en Noordwijk scheiden na dit seizoen. De middenvelder uit Heiloo heeft besloten vanwege gezinsuitbreiding op zoek te gaan naar een club dichterbij huis.

Het verhaal van De Vré (28) komt overeen met dat van ploeggenoot Oscar Wilffert, die vanwege het vaderschap ook minder reistijd wil hebben. Beide Noord-Hollanders gaan aan spelen voor ADO ’20.

“Ik heb het vanaf de eerste dag van mijn komst naar Noordwijk ontzettend naar mijn zin en voel mij hier door iedereen bij de club enorm gewaardeerd”, vertelt De Vré donderdag op de clubsite van Noordwijk. “Vier keer in de week zit ik twee uur in de auto tussen Heiloo en Noordwijk wat op dit moment nog geen probleem is. Als ik straks vader ben geworden zou ik het prettig vinden om wat meer thuis te zijn: dit is voor mij de reden om dichter bij huis te gaan spelen.”

Finest moment op Nieuw Zuid
De Vré is bezig aan zijn tweede seizoen bij Noordwijk en een vaste waarde. Zijn hoogtepunt was zonder twijfel de uitwedstrijd bij Quick Boys in november. De Vré pijnigde zijn oude club met drie goals en een assist, in een wedstrijd die met 0-5 werd gewonnen.

Die uitblinkersrol smaakte zoet voor De Vré, die in zijn periode van drie jaar bij Quick Boys niet uit de verf was gekomen. Toch haalde hij wel de geschiedenisboeken. De aanvallende middenvelder maakte namelijk de allereerste goal ooit voor de Katwijkse club in de Tweede Divisie.

Selectie Noordwijk 2024-2025

Blijft: Emiel Wendt, Kick Groot, José Barbosa Nhoca, Lucas Coopmans, Teun Zethof

Nieuw: Florian Wolf (trainer, DOVO)

Vertrekt: Kees Zethof (trainer), Lerin Duarte en Quintòn Christina (beide per direct gestopt), Lars Jansen en Toer Bouwman (beide Quick Boys), Oscar Wilffert, Jesper de Vré (beide ADO ’20)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Reacties van De Vré en Van der Helm na Quick Boys – Noordwijk (0-5)
Check ook: Wilffert verruilt Noordwijk voor competitiegenoot, Christina per direct vertrokken

Foto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN