SJC heeft zaterdag geen beste beurt gemaakt. De Noordwijkers gingen in Amsterdam met liefst 6-0 onderuit bij WV-HEDW, dat door de zege op de ranglijst ook passeerde. Ook competitiegenoot Ter Leede ging onderuit.

SJC werd onder de voet gelopen door WV-HEDW, dat tussen de 18e en de 34e minuut driemaal toesloeg en nog niet eens alle kansen benutte. Kort voor rust werd het ook nog 4-0.

In de tweede helft bleven goals aanvankelijk lange tijd uit, maar in de laatste vijf minuten prikte WV-HEDW er nog twee treffers bij.

De Kruijs met de gelijkmaker
Ter Leede boekte een week geleden een goede uitzege op Purmersteijn, maar kon daar thuis tegen Swift geen vervolg aan geven. Halverwege was het 0-1, maar in de tweede helft tikte Marc de Kruijs de 1-1 binnen.

Lang kon Ter Leede niet van de treffer genieten, Carlos Groen verschalkte goalie Daan Prins die te ver voor zijn doel stond met een lob: 1-2.

Ter Leede stuurde in de slotfase Tomas Arroyo naar het front en met succes. Tomas Arroyo werkte de gelijkmaker binnen: 2-2. Ter Leede bleek echter een stugge leerling, want via een goal uit een corner pakte Swift de volle buit.

WV-HEDW – SJC 6-0 (4-0)

Ter Leede – Swift 2-3 (0-1)
Goals: Marc de Kruijs, Tomas Arroyo