VIDB is zeer trots mediapartner te zijn van de Edwin van der Sar Foundation én de Dirk Kuyt Foundation. Beide iconen van het Nederlandse voetbal – en de Bollenstreek in het bijzonder – zetten zich met hun foundations in voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Als VIDB dragen we hier uiteraard graag ons steentje aan bij.

Als regionale mediapartner houden we onze lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en eventuele acties die door de foundations worden geïnitieerd. Ook zullen we de handen ineen slaan voor de organisatie van regionale evenementen, waar we jullie via onze website op de hoogte zullen houden.

De samenwerking met zowel de foundation van Edwin van der Sar als Dirk Kuyt is voor ons een hele mooie en logische stap. Beide mannen genoten hun gehele jeugdopleiding in de streek. Edwin bij Foreholte en VV Noordwijk en Dirk natuurlijk bij Quick Boys. Vele jaren later droegen ze als speler meer dan 100 keer het shirt van Oranje en Edwin is zelfs recordinternational met 130 interlands. Twee grotere ambassadeurs van het voetbal in de Bollenstreek kunnen wij ons niet voorstellen.

De Dirk Kuyt Foundation steunt en (mede) organiseert sportevenementen voor mensen met een beperking. Sporten is voor hen niet vanzelfsprekend, maar wel goed voor de gezondheid en belangrijk voor hun sociale leven. De Foundation vindt het belangrijk dat sport en beweging voor mensen met een beperking wordt bevorderd. Met enige aanpassingen kan deze doelgroep meedoen. Daarom ondersteunt DKF de gehandicaptensport in Nederland, van G-voetbal tot rolstoeldansen.

POPULAIRE BERICHTEN