De zaterdagtak van VVSB is er niet in geslaagd te promoveren naar de Tweede Klasse. In de finale van de nacompetitie bleek het Leidse DoCoS met 5-1 te sterk. De Leidenaren stonden bij rust al op een 2-0 voorsprong. Alleen na de openingstreffer kon VVSB (zat.) even een vuist maken. De wedstrijd werd bij vv Noordwijk afgewerkt.

In de eerste twee rondes van de play-offs won de ploeg van Rob Jonkman nog knap van KMD en LYRA. In de finale bleek DoCoS toch een maatje te sterk. In een wedstrijd die nooit echt heel hoog niveau haalde, toonden de Leidenaren dat ze kwalitatief toch nog wat sterker waren dan de Noordwijkerhouters. Via twee goals van Christiaan van Empel en een goal van Tim Gonlag werd het verschil nog voor er een uur gespeeld was gemaakt.

Eretreffer
Met een minuut of twintig op de klok kreeg VVSB-aanvoerder Jaap Aartman een rode kaart vanwege het neerhalen van een doorgebroken tegenstander. Doelman Tim Warmerdam stopte nog wel de penalty die daarop toegekende penalty. Met tien man kwam VVSB (zat.) nog wel op 3-1 dankzij een goal van Koen Damen. Michael van Voorthuijzen maakte vlak voor tijd de 4-1, Sandjai Gajadien bepaalde de eindstand op 5-1.

DoCoS – VVSB (zat.) 5-1 (2-0)
Goals: Damen