Nick Runderkamp speelt ook volgend seizoen voor Quick Boys. Het aflopende contract van de Volendammer is met een jaar verlengd. Zodoende gaat Runderkamp op voor zijn vierde seizoen in het blauw-wit.

Runderkamp kwam de eerste seizoenshelft in zeventien duels in actie, maar slechts drie keer als bassispeler. Dat waren onder meer de laatste twee wedstrijden voor de winterstop tegen IJsselmeervogels (2-1) en TEC (1-2). Met een goal en een assist liet Runderkamp zich gelden. “Aan de ene kant is het jammer dat het nu winterstop is, aan de andere kant denk ik dat ik bij de start van de tweede seizoenshelft gewoon weer speel omdat ik het redelijk heb laten zien”, vertelde de middenvelder in een interview met VIDB. “Ik krijg eindelijk mijn kans en denk dat ik ‘m wel pak.”

De 26-jarige Runderkamp debuteerde in 2017 in het betaalde voetbal voor de Volendammers. Met de FC verloor hij bij zijn debuut van Fortuna Sittard (3-0). Een jaar later werd hij een vaste kracht onder oud-FC Lisse-trainer Micha Salden. Dat seizoen maakte hij tegen TOP Oss een goal vanaf de middenlijn, een doelpunt dat door de supporters verkozen werd tot het mooiste doelpunt van dat seizoen.

In de zomer van 2020 streek de linkspoot neer bij Quick Boys, waar hij volgend seizoen een nieuwe coach krijgt. Thomas Duivenvoorden neemt het trainersstokje over van Edwin Grünholz. Runderkamp is na Paul van der Helm, Jan-Willem Kamp, Aleksandar Bjelica, Tyrone Owusu en Ravelino Junte de zesde speler van wie het contract is verlengd.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys verlengt met vijftal spelers
Check ook: El Kachati over onderhandelingen met Quick Boys: ‘Dat zag ik niet terug’

POPULAIRE BERICHTEN