Quick Boys heeft zaterdag een derbyzege op FC Lisse geboekt. De Katwijkers waren op Nieuw Zuid met 3-1 te sterk door goals van Aleksandar Bjelica, Dyllandro Panka en Youssef el Kachati. Lisse-spits Enzo Stroo deed vlak voor tijd wat terug

De eerste helft was van een bedenkelijk niveau: beide ploegen grossierden in aanvallend balverlies. De beste kansen waren wel voor Quick Boys, dat uit een corner een voorsprong nam. De beste man op het veld, Bjelica, kopte binnen: 1-0.

In de tweede helft kreeg FC Lisse een enorme kans op de gelijkmaker via Jeffrey Klijbroek, maar Quick Boys-doelman Paul van der Helm bracht redding en de aanval erop liep zijn ploeg uit naar 2-0. Panka zorgde voor verlossing op Nieuw Zuid.

Quick Boys voetbalde de tweede helft aanmerkelijk beter en kon uiteindelijk het chagrijn van de bekeruitschakeling tegen Sportlust ’46 van zich af spelen. El Kachati had legio kansen in de tweede helft, tekende voor de 3-0 en zag ook nog een goal vanwege buitenspel worden afgekeurd. Lisse maakte vlak voor tijd nog een eretreffer, een goal die niet echt recht deed aan de verhoudingen na rust.

Quick Boys – FC Lisse 3-1 (1-0)
Goals Quick Boys: Bjelica, Panka, El Kachati. Goal FC Lisse: Stroo