Quick Boys heeft zaterdagavond zijn eerste wedstrijd onder leiding van Thomas Duivenvoorden gewonnen. De Katwijkers waren in Groesbeek met 1-3 te sterk voor De Treffers door goals van Ravelino Junte, Sem van Duijn en debutant Nick Broekhuizen.

Op voorhand waren veel mensen benieuwd naar de krachtmeting van Quick Boys tegen De Treffers, vorig seizoen de nummer vijf van de Jack’s League. De blauw-witten gaven een overtuigend antwoord, met Ravelino Junte en Sem van Duijn als aanjagers. Junte maakte na 25 minuten de 0-1 op aangeven van Van Duijn en kort voor rust waren de rollen omgedraaid bij de 0-2.

Quick Boys had zijn zaakjes prima voor elkaar. Dat De Treffers-trainer Lee-Roy Echteld niet tevreden was, bleek wel uit het feit dat hij na rust een vierdubbele wissel (!) doorvoerde.

De Treffer scoort, daarna twee afgekeurde goals
Na 56 minuten vond de thuisploeg de aansluiting via Tim Waterink. Kort daarna waren er twee afgekeurde goals binnen drie minuten. Guus Joppen dacht de 2-2 binnen te koppen, terwijl Jan-Willem Kamp aan de overzijde voor de 1-3 leek te zorgen. Door beide goals gingen echter een streep vanwege buitenspel.

Twaalf minuten voor tijd kwam die derde Quick Boys-treffer er alsnog. Na een lange rush van Tyrone Owusu kon invaller Broekhuizen bij zijn debuut succesvol afdrukken. Er waren vervolgens nog wel een aantal dreigende momenten voor het doel van Paul van der Helm, maar in gevaar kwam de Quick Boys-zege niet.

De Treffers – Quick Boys 1-3 (0-2)
Goals: Ravelino Junte, Sem van Duijn, Nick Broekhuizen

Foto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN