Quick Boys en FC Lisse hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld op vreemde bodem. De Katwijkers deden dat op bezoek bij Kon. HFC, voor de Lissenaren was dat de uitkomst na het uitduel met HHC Hardenberg.

Kon. HFC opende het sterkst en raakte onder meer de paal, maar het was Quick Boys dat aan de leiding kwam. Sem van Duijn was na 27 minuten het eindstation van een vlotlopende aanval: 0-1;

Na een uur spelen kwam Kon. HFC langszij via Filip Klomp. Even daarvoor had Levi van Duijn een 1-op-1 gemist, iets dat bij 1-1 ook voor Ravelino Junte gold. Daarnaast raakte Nick Broekhuizen nog de paal.

Er werd niet meer gescoord, waardoor de vierde remise van dit seizoen voor Quick Boys een feit werd.

Bemoedigend punt
Na drie opeenvolgende nederlagen pakte FC Lisse een bemoedigend punt op bezoek bij HHC Hardenberg. De bezoekers begonnen goed, maar HHC kreeg voor rust de meeste mogelijkheden. Toch was het halverwege nog doelpuntloos: 0-0.

Vlot in de tweede helft opende HHC de score via een kopbal van Noah ten Brinke: 1-0. FC Lisse liet zich niet kennen en kwam elf minuten voor tijd langszij: Daan Klinkenberg liep een voorzet binnen: 1-1.

Daar bleef het uiteindelijk bij, waardoor FC Lisse met een punt op zak de bus instapte.

Kon. HFC – Quick Boys 1-1 (0-1)
Goal: Sem van Duijn

HHC Hardenberg – FC Lisse 1-1 (0-0)
Goal: Daan Klinkenberg