De wegen van Rijnsburgse Boys en André Morgan scheiden na dit seizoen. De technische leiding op de Middelmors heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen, zo is donderdag bekendgemaakt. 

De 30-jarige Morgan kwam in de winterstop over van IJsselmeervogels. Door het stoppen van Bert Koomen en veel blessures zaten de Uien krap in de (vleugel)verdedigers. Morgan maakte enkele dagen na zijn komst als invaller zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Quick Boys en startte sindsdien meerdere duels in de basis.

Zijn inbreng was voor Rijnsburgse Boys uiteindelijk niet genoeg om de verbintenis open te breken. “We zoeken een linkspoot op de linksbackpositie, André is rechtsbenig dus dat past niet in het plaatje. Op de rechtsbackpositie hebben we genoeg spelers volgend seizoen. Vandaar dat we André laten gaan”, stelt Peter Cadel, bestuurslid voetbaltechnische zaken, op de clubsite.

Engels avontuur
Morgan is een bekende naam in de top van het amateurvoetbal. Hij speelde tussen 2016 en 2023 voor Kon. HFC. Afgelopen zomer was IJsselmeervogels zijn vervolgstap. Morgan was ais jeugdspeler actief in de opleiding van Ajax. Nadien kende hij onder meer een mooi Engels avontuur van vijf jaar bij het Engelse AFC Wimbledon in de League Two.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Per direct verdedigende versterking van IJsselmeervogels voor Rijnsburgse Boys

POPULAIRE BERICHTEN