Rijnsburgse Boys heeft zaterdag de derby tegen FC Lisse gewonnen en blijft daarmee in de titelstrijd. Het werd op Ter Specke 2-3 voor de Rijnsburgers, die op slag van rust de 1-1 maakten en vervolgens in de tweede helft het verschil.

FC Lisse kende een uitstekende start en nam in de tiende minuut de leiding via Max Hudepohl. Even later voorkwam Wesley Zonneveld een tweede Lisse-goal door een poging van Remi van Ekeris te keren. Gaandeweg de eerste helft kwamen de bezoekers beter in hun ritme en vlak voor de thee sorteerde dat effect. Uit een vrije trap van Jeffrey Jongeneelen kopte Bram Ros van dichtbij raak.

Uien brengen marge op twee
Na een iets meer dan een uur spelen volgde de 1-2. Invaller Bram de Bruin schoot raak op aangeven van Jeroen Spruijt. Een kleine tien minuten volgde ook de 1-3. Ditmaal drukte Dani van der Moot raak. De assist was voor de tweede keer deze middag van Jongeneelen

De strijd was daarmee nog niet gelopen. Vijf minuten voor tijd maakte Lissenaar Justin van der Putten de aansluitingstreffer. Een offensief van de thuisploeg leverde vervolgens geen goal meer op, waardoor Rijnsburgse Boys winnend vertrok

FC Lisse – Rijnsburgse Boys 2-3 (1-1)
Goals: Max Hudepohl, Justin van der Putten (FC Lisse), Bram Ros, Bram de Bruin, Dani van der Moot