SJC heeft zaterdag de drie punten op de Lageweg weten te houden. De Noordwijkers klopten ARC met 4-2. Competitiegenoot Ter Leede verloor in Amsterdam bij JOS/Watergraafsmeer.

ARC kwam al vlot op voorsprong na een goal uit een corner, maar in de twintigste minuut volgde het antwoord van SJC: Chris Hoogervorst tikte een rebound binnen: 1-1. Even later nam SJC via Tom Duindam de leiding, maar was het nu aan ARC om langszij te komen. Zo was het halverwege 2-2.

Diep in de tweede helft wist de ploeg van Marcel IJzendoorn alsnog de zege op te eisen. Martijn van Trigt kopte in de 85e minuut de 3-2 binnen, waarna Younes Seghrouchni in de blessuretijd de 4-2 in een leeg doel kon tikken.

Verlies ondanks voorsprong
Op de ranglijst van de Vierde Divisie A staat SJC nu achtste, een plekje hoger dan Ter Leede. De Sassenheimers verloren met 3-2 bij JOS/Watergraafsmeer.

Carlito Fermina zorgde nog wel voor 0-1, maar daarna liepen de gastheren uit naar 3-1. Marc de Kruijs maakte nog wel 3-2, maar daar bleef het uiteindelijk bij.

SJC – ARC 4-2 (2-2)
Goals: Chris Hoogervorst, Tom Duindam, Martijn van Trigt, Younes Seghrouchni

JOS/Watergraafsmeer – Ter Leede 3-2
Goals: Carlito Fermina, Marc de Kruijs