SJC heeft na drie overwinningen op rij zaterdagmiddag een nederlaag geleden tegen hekkensluiter Alphense Boys. De Alphenaren wonnen door een goal in blessuretijd met 5-4.

De ploeg van Marcel IJzendoorn gaf de punten vooral weg door een zwak slot van de eerste helft. Na iets meer dan een halfuur spelen maakte Younes Seghrouchni de 1-1, maar vervolgens incasseerde SJC voor rust nog drie tegengoals.

Comeback
Het maken van drie treffers op rij lukte ook de bezoekers. Tom Duindam tikte in de 54e minuut een voorzet van Martijn van Trigt binnen en een goed kwartier later maakte Timo Ruigrok met een fraaie volley de 4-3.

Laatstgenoemde zorgde uit een vrije trap ook voor de 4-4 en leek daarmee de grote man van de middag te worden, maar er volgde voor SJC een anticlimax. Met een goal vanaf de achterlijn trok Alphense Boys alsnog de zege naar zich toe.

Alphense Boys – SJC 5-4 (4-1)
Goals: Timo Ruigrok (2), Younes Seghrouchni, Tom Duindam

Archieffoto: Johanna Oskam

Beluister ook: VIDB Café #10: SJC-trainer Marcel IJzendoorn en captain Timo Ruigrok