ontknoping in de vierde divisie SJC

SJC heeft zondag zijn eerste uitwedstrijd in competitieverband met ruime cijfers verloren. De Noordwijkers gingen in en tegen Hoogland met 3-0 onderuit. Halverwege was het 1-0.

Na de doelpuntrijke remise op de Lageweg tegen Alphense Boys (4-4) moest SJC nu op bezoek in de gemeente Amersfoort. Hoewel de beste en meeste kansen in de eerste helft voor de thuisploeg waren, raakte SJC via Timo Verweij nog wel de lat. Op slag van rust maakte Hoogland uit een corner de openingstreffer: 1-0.

Kort na de thee voorkwam SJC-doelman Willem Beuk met een aantal goede reddingen dat de koers al vroeg in de tweede helft gelopen was. Het lukte de bezoekers niet om de bakens te verzetten. SJC bleef weliswaar lang in de wedstrijd, maar de kansen waren voor Hoogland. In de 86e minuut werd het 2-0 en vervolgens in blessuretijd ook nog 3-0.

Hoogland – SJC 3-0 (1-0)