Nog anderhalve week en dan gaat op Sportpark de Kooluitn de VIDB BusinessCup 2017 van start. Op 17 juni gaan we erachter komen welk bedrijf uit de Bollenstreek de beste voetballers in dienst heeft. Inschrijven is nog steeds mogelijk! Klik daarvoor hier. Het bijzondere aan de VIDB BusinessCup is dat naast het toernooi de teams hun kunsten ook op andere vlakken mogen vertonen. Zo hebben we met SmartGoals en VoetbalDarts een meer dan leuke uitdaging voor hen in petto.

De VIDB BusinessCup organiseren wij samen met BroSports. Om nog betere en leukere voetbalclinics te verzorgen hebben zij onlangs VoetbalDarts aan hun assortiment toegevoegd. Jawel mensen, alle teams gaan darten met een voetbal. Als dat geen mooie uitdaging is weten wij ook niet meer. Check onderstaand filmpje hoe dat eruit ziet!

En het wordt nog beter. Dankzij onze vrienden van Preau Sports kan elk team namelijk ook ervaren hoe tegenwoordig betaald voetbalclubs met SmartGoals hun spelers trainen om sneller te leren handelen. We kunnen het wel uitleggen maar het onderstaande filmpje zegt alles. De vraag is: gaan de bedrijventeams dit beter doen dan Riechedly Bazoer? Tot volgende week zaterdag!

Deelnemende bedrijven
Hemlock, ING, Van Rhijn Bouw, Van Kesteren Schilders, Verscentrum Nederland, Gemeente Noordwijkerhout, Flexible Human Services, Horsman & Co/Bouwbedrijf Van Es, MPloyment, Alice Care/Haasnoot Huiswerk, Beelen Mobility Eetgemak BV en Van Duyn Van der Geer.

De VIDB BusinessCup is een concept van Voetbal in de Bollenstreek en wordt in samenwerking met BroSports jaarlijks georganiseerd. 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO2-2SJC
Foreholte 4-0VV Wilhelmus
Hillegom 4-0HMSH
Teylingen 0-0HVV
VVH/Velserbroek 4-1Van Nispen (zon.)