Starters opgelet

Gesponsord door: De Hypotheekshop Lisse – Voorhout

Meer dan 20 jaar in het vak; geven wij met meer dan 40 verschillende geldverstrekkers volledig onafhankelijk hypotheekadvies en een duidelijk antwoord op elke hypotheek gerelateerde vraag.

Als je je wilt inschrijven op een nieuwbouwwoning dan is het belangrijk om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Het antwoord hierop hangt af van een aantal zaken.

  • Koop je alleen of met een partner?
  • Werk je als zelfstandig ondernemer of werk je in loondienst?
  • Heb je een vast- of een tijdelijk contract?
  • Heb je zelf flink gespaard of kan je familie bijspringen?
  • Kom je in aanmerking voor een starterslening?

Zeker weten wat je maximaal kunt lenen?

Ga op pad met een Haalbaarheid Certificaat

Maak kosteloos een afspraak, kom vrijblijvend langs

Ben je van plan om een bestaand huis te kopen in 2023 of 2024? Goed nieuws voor starters op de woningmarkt!

De overdrachtsbelasting is in deze jaren vrijgesteld voor woningen tot een bepaalde waarde. Dit betekent dat je bij de aankoop van je woning geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen, waardoor het kopen van je droomhuis een stuk toegankelijker wordt.

  • Wat houdt deze vrijstelling precies in? Voor woningen die je zelf gaat bewonen, geldt in 2023 een vrijstelling tot €440.000,- en in 2024 tot €510.000,-. Dit biedt een geweldige kans voor starters om de eerste stappen op de woningmarkt te zetten.
  • Let op: Er zijn bepaalde voorwaarden en uitzonderingen, dus het is verstandig om je goed te laten informeren. Maak hiervoor kosteloos een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

De Hypotheekshop Lisse – Voorhout >>
0252 746007
[email protected]
Kanaalstraat 51, Lisse

De Hypotheekshop Leiden Oost >>
071 3040000
[email protected]
Meijestraat 1, Leiden

Ook voor: Aankoop – verbouwen – Oversluiten – scheidingen – evt. omzetten

Gecheckt door Advieskeuze.nl

Reviews helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Advieskeuze.nl heeft alle belangrijke gegevens van ook deze kantoren gecontroleerd. De Hypotheekshop Lisse – Voorhout kan trots zijn op 372 reviews  in 3.5 jaar (Leiden Oost, 786 in 5 jaar) met een gemiddelde van een 9.9 en 5 sterren. Zo weet je wat je kan verwachten van De Hypotheekshop in Lisse – Voorhout. Duidelijk verhaal!

POPULAIRE BERICHTEN