VIDB is inmiddels meer dan een decennium een begrip in de Bollenstreek. Wij hopen nog lang verslag te mogen en kunnen doen van de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland. Komend seizoen, maar ook al die jaren daarna. We hebben jullie steun en support nodig om onze werkzaamheden voort te kunnen zetten. VIDB wil graag kort op het nieuws zitten, in het weekend bij veel wedstrijden aanwezig zijn en jullie daarnaast blijven verrassen met leuke interviews en originele rubrieken.

Voor slechts 11 euro per seizoen kun je toetreden tot het VIDB Elftal. Met jouw bijdrage maak je mede mogelijk dat de items die je dagelijks leest en luistert, geproduceerd kunnen worden. Een eerlijke deal toch?

Als je je aanmeldt, kun je zelf kiezen of je jouw naam vermeld wil hebben op de site. Als je ons liever anoniem steunt, is dat vanzelfsprekend geen probleem. Vind je het wel gaaf om jouw naam in het VIDB Elftal van de Bollenstreek terug te zien, dan maken we dat direct na jouw inschrijving en betaling in orde.

VIDB maken we samen. Met jullie, onze lezers. Maar ook met de clubs en de spelers. Op naar mooie voetbaltijden.

Meld je HIER aan!

POPULAIRE BERICHTEN