Jordy Strooker vertrekt na dit seizoen bij Rijnsburgse Boys. Dat heeft de nummer drie van de Tweede Divisie donderdag bekendgemaakt. Beide partijen vinden het tijd voor een nieuwe uitdaging.

De 31-jarige Strooker is met negen seizoenen de langst dienende speler van de Rijnsburgse selectie. Hij kwam in 2012 over van ADO Den Haag en speelde tussendoor twee seizoenen voor Spakenburg (van 2014 tot 2016). Hij kwam tot 182 competitie-optredens. Van zijn huidige teamgenoten heeft alleen Roderick Gielisse meer wedstrijden gespeeld: 187.

“Ik heb heel veel mooie herinneringen gemaakt bij Rijnsburg, met als mooiste sportieve hoogtepunt de promotie naar de Tweede Divisie in 2017”, vertelt Strooker op de clubsite. Maar tegelijkertijd hoopt hij dat zijn sportieve hoogtepunt bij Rijnsburgse Boys nog komt. “Voor het eerst in al mijn jaren bij Rijnsburg doen we echt mee om het kampioenschap. Het zou echt een droom zijn als ik het hier kan afsluiten met een titel. Als we de komende duels goed doorkomen, komen we echt heel dichtbij.

Strooker was zo’n twee jaar uit de roulatie als gevolg van een  zware knieblessure (afgescheurde kruisband plus schade aan het kraakbeen en de meniscus). Hij sloot in de voorbereiding op dit seizoen weer definitief aan en heeft sinds een aantal weken weer een basisplaats.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Strooker verlengt bij Rijnsburgse Boys en wil terug in de basis
Check ook: Strooker na ruime zege op de Vogels: ‘De mensen hebben een mooie pot gezien’

POPULAIRE BERICHTEN