Ter Leede en SJC hebben zaterdagmiddag allebei zeges geboekt in de Vierde Divisie A. De Sassenheimers speelden hekkensluiter Alphense Boys op een hoop, terwijl de zwart-witten op bezoek bij BOL met de drie punten vertrokken.

Ter Leede presteert dit seizoen ijzersterk tegen Alphense tegenstanders. Na een dubbele zege op ARC werd nu ook Alphense Boys voor de tweede keer dit seizoen verslagen. Het werd op de Roodemolen liefst 6-0.

Carlito Fermina was met drie goals de grote man. Hij maakte de 1-0, de 4-0 en de 6-0. Verder waren ook Steven Wajer en Marc de Kruijs trefzeker en maakte Alphense Boys nog een eigen doelpunt.

Teamprestatie
SJC kreeg in Broek op Langedijk in de warming met een domper te maken, toen aanvallers Martijn van Trigt en Wesley Haasnoot uitvielen. Toch kwam het uiteindelijk goed voor SJC en na afloop prees trainer Marcel IJzendoorn de teamprestatie.

Na een halfuur spelen nam SJC de leiding via een fraaie goal van Tom Duindam. Lang konden de Lageweg-bewoners niet genieten van de voorsprong, want vier minuten later was het alweer gelijk: 1-1. Diep in de tweede helft bezorgde Chris Hoogervorst de Noordwijkers alsnog de volle buit.

Ter Leede – Alphense Boys 6-0 (3-0)
Goals: Carlito Fermina (3), Steven Wajer, Marc de Kruijs, eigen doelpunt

BOL – SJC 1-2 (1-1)
Goals: Tom Duindam, Chris Hoogervorst

Bekijk ook: De Vooruitblik #6: met Jordy Groot (SJC)