De derby in de Vierde Divisie A is zaterdagmiddag ruimschoots de kant van Ter Leede opgevallen. De Sassenheimers klopten op de Roodemolen SJC met 4-1.

Ter Leede nam in de eerste helft een 2-0-voorsprong door goals van Boy Tetteroo en Carlito Fermina. Op slag van rust raakte SJC-spits Tom Duindam de lat. De bezoekers hadden met name ook in de eerste minuten mogelijkheden gekregen.

In de tweede helft vond SJC al snel de aansluiting, maar de opmaat tot meer bleek het niet voor de Noordwijkers. Sterker nog, Ter Leede liep een kwartier later uit naar 3-1 via de tweede van Fermina. Vervolgens gaf Oscar Minnaard de uitslag voor de thuisploeg een nog prettiger aanzien.

Beide ploegen eindigden de wedstrijd met tien man. In de 68e minuut (bij 3-1) kregen Tetteroo van Ter Leede en SJC’er Max de Haas rood.

Ter Leede – SJC 4-1 (2-0)
Goals: Carlito Fermina (2), Boy Tetteroo en Oscar Minnaard (Ter Leede)
Goal: SJC onbekend