Stef van der Zalm sluit volgend seizoen weer aan bij het vlaggenschip van SJC. De middenvelder keerde anderhalf jaar terug op de Lageweg, maar sloot toen aan bij de zaterdagtak.

“‘Na zo’n anderhalf jaar zonder prestatievoetbal ging het bij mij toch weer kriebelen. En nu ik mijn studie heb afgerond en er van de kant van de technische staf interesse werd getoond, ging ik er ook echt weer serieus over nadenken”, vertelt Van der Zalm op de clubsite.

Zeven jaar in hoofdmacht SJC
Van der Zalm begon met voetballen bij SJC en speelde daarna ook in de jeugd van Sparta. De Noordwijker brak uiteindelijk door in het zwart-wit. Na zeven succesvolle jaren in de hoofdmacht van SJC – met onder meer twee promoties – koos Van der Zalm voor een overstap naar buurman Noordwijk. Op de Duinwetering werd hij herenigd met zijn oude trainer Kees Zethof.

In de zomer van 2022 werd het weer SJC voor Van der Zalm, maar dan de Zaterdag 1. Het team degradeerde vorig seizoen uit de Vierde Klasse en is nu de ploeg met de minste verliespunten in de Vijfde Klasse.

Archieffoto: Johanna Oskam

Lees ook: Het weekend van Van der Zalm: van omhaal tot Max Verstappen

POPULAIRE BERICHTEN