Van Nispen heeft de ruime overwinning van vorige week op Verburch (6-1) geen goed vervolg kunnen geven. De rood-gelen verloren in eigen huis met 0-2 van DOSR. Door dit verlies dalen de mannen van Stephan Spruijt naar de tiende stek op de ranglijst.

Het begon allemaal niet onaardig op sportpark Wassenaar. De thuisploeg creëerde in de beginfase enkele kleine kansen. Deze werden alleen niet benut. De bezoekers deden dit bij de eerste de beste kans wel. Vanaf randje zestien krulde Nino Wesselman de 0-1 binnen Met die stand zochten beide ploegen ook de kleedkamers op.

Na de thee was er hetzelfde spelbeeld als voor rust. Net als in de eerste helft bleven grote kansen aan beide kanten uit. De ploeg van Hein Leliveld wist wel weer tot scoren te komen. Gedwongen door de ruime achterstand moest Van Nispen komen en dat deed de ploeg ook wel. Doelpunten bleven echter uit.

Volgende weekeinde speelt Van Nispen niet. Die week daarop spelen de Zilkers de thuiswedstrijd tegen nummer twee Den Hoorn.

Tekst: Bryan Pijpers