Maandag 21 december 2020 zal voor altijd een datum zijn die Niels van Wetten bij zal blijven. De Noordwijkerhouter mocht bij zijn club Telstar een half uur voor tijd invallen tegen Jong Ajax en was enorm belangrijk voor de ploeg uit Velsen-Zuid. Eerst haalde de middenvelder een bal van de lijn en kort voor tijd wist de 21-jarige speler de winnende te maken tegen de Amsterdammers (1-2). Zodoende scoorde hij zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal. 

Het zijn mooie tijden voor de Noordwijkerhouter, want eerder deze maand maakte hij ook zijn basisdebuut voor Telstar in de verloren wedstrijd tegen Almere City (2-3).  Van Wetten begon zijn carrière bij VVSB, maar werd al snel opgepikt door Feyenoord. In 2018 maakte hij de overstap naar Jong ADO Den Haag. Afgelopen zomer werd hij na een proefperiode transfervrij opgepikt door Telstar.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Van Oosten definitief naar A-selectie van Noordwijk


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN