Sinds de oprichting van VIDB in 2013 is het online en offline samenbrengen van mensen en organisaties die iets met het voetbal in de Bollenstreek hebben, het ultieme doel. Met de VIDB BusinessCup willen we dit doel verwezenlijken voor alle bedrijven binnen en buiten onze streek die het voetbal een warm hart toedragen. Op deze dag beantwoorden we de volgende vraag: welk bedrijf heeft de beste voetballers van de Bollenstreek?

In 2019 wordt de VIDB BusinessCup voor de vijfde maal georganiseerd. Vier jaar geleden vond de eerste editie plaats bij Foreholte, toen nog met louter businessclubs van de verenigingen uit de Bollenstreek. Het jaar erna kreeg die editie in een nieuwe vorm een succesvol vervolg bij FC Lisse; niet de businessclubs maar de bedrijven binnen en buiten de Bollenstreek gingen met elkaar de strijd aan. In 2017 streek de VIDB BusinessCup voor editie drie neer in Katwijk bij FC Rijnvogels. Dat beviel zo goed dat we ook in 2018 op de Kooltuin de VIDB BusinessCup aanwezig waren. Check de beelden hieronder hoe die editie exact verliep

De datum is voor editie vijf is inmiddels bekend: zaterdag 22 juni 2019. En dus is de inschrijving geopend! Doe je dat voor 1 februari 2019 ontvang je 15% korting op het inschrijfgeld! De VIDB BusinessCup is vooral een gezellige en sportieve dag met je collega’s. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig welk bedrijf de opvolger wordt van HC Damen/WPC Prins maar het plezier staat voorop. Daarnaast is het een leuke en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere bedrijven binnen en buiten de streek. Van 12.00 tot 18.00 uur wordt er gevoetbald. Gedurende de hele dag is ons foodplein weer geopend. We sluiten de dag passend af met een DJ en een feestavond.

Deelnemersveld VIDB BusinessCup 2018
Hemlock, ING, HC Damen/WPC Prins, Van Kesteren Schilders, Verscentrum Nederland, Gemeente Noordwijkerhout, Rabobank, Horsman & Co/Bouwbedrijf Van Es, We Play eSports, Alice Care/Haasnoot Huiswerk, Beelen Mobility Eetgemak BV en Van Duyn Van der Geer, W. Heemskerk BV, Wesseling Transport, Elk Kind een Bal

Winnaars eerdere edities:
2015     Businessclub vv Noordwijk
2016     Van Duyn Van der Geer
2017     Mployment
2018     HC Damen/WPC Prins

Meer info en de inschrijving is te vinden op www.vidb-businesscup.nl. Check ook de sfeerreportage die we maakten van de  laatste editie in 2018 op De Kooltuin:

 

De VIDB BusinessCup is een concept van Voetbal in de Bollenstreek en wordt in samenwerking met BroSports jaarlijks georganiseerd. 


Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC