Twee dagen lekker voetballen onder de bezielende leiding van gecertificeerde trainers. Gezond en goed eten. Een gloednieuw tenue. En ook nog eens training krijgen van vier bekende spelers uit de streek. Het gaat allemaal gebeuren tijdens de eerste editie van de VIDB Voetbaldagen op 7 en 8 mei op Sportpark de Kooltuin.
En hoe tof is het dat Omar Hamdi, Kevin Wijmer en Jeffrey Jongeneelen ook present zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Dus wacht niet langer en schrijf je nu in! Alle jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar zijn welkom.

Waarom we dit organiseren? Simpel: we zijn begaan met de jeugd en voetbal. Daarom gaan we niet alleen voetballen, bewegen en trainen, maar besteden we ook aandacht aan gezond eten. Bij de samenstelling van het lunchpakket dat elke deelnemer krijgt, vonden we in Horesca Horecavo daarom de logische partner. Zij zorgen voor een verantwoorde lunch zodat iedereen genoeg energie krijgt om achter die bal aan te blijven rennen.

Op beide dagen worden de trainingen verzorgd door onze partner Play2Improve. De voetbalacademie van Rob Jonkman en Youssef Ait El Houssi is inmiddels bij veel clubs actief en staat garant voor kwaliteit door hun gecertificeerde trainers. Daarbij gaan zij ondersteund worden door vier bekende spelers uit de streek. Wie dat zijn, houden we nog even voor onszelf. De komende weken gaan we ze een voor een bekend maken.

Informatie
Datum: 7 en 8 mei 2018
Tijd: 10.00 – 16.00 uur (beide dagen)
Locatie: Sportpark de Kooltuin
Inschrijfkosten: € 85,-
Bij het inschrijfgeld zit een volledig tenue (sokken, broekje, shirtje) en een supergezonde lunch inbegrepen.


Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Do. 19 jul.
Oefenduel
FC Rijnvogels6-0Olympia Haarlem
Za. 21 jul.
Oefenduel
vv Noordwijk14.30City Pirates (Bel.)
Quick Boys15.00FC Rotterdam Oost