Een kleine twee maanden is VIDB nu in de lucht. Wij denken dat jullie ondertussen een goed beeld hebben van de manier waarop wij de streek onder de aandacht willen brengen. We combineren het brengen van het nieuws met originele rubrieken en invalshoeken. Om dat te continueren zijn ook wij al bezig met volgende seizoenen. Wat zijn gave rubrieken? Hoe kunnen we onze lezers nog beter bedienen? Waar is behoefte aan? Een ding is zeker: als wij onze redactie uitbreiden, kunnen we die vragen nog beter beantwoorden.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar (jonge) enthousiaste voetballiefhebbers die graag een bijdrage willen leveren aan de doorontwikkeling van de website. Heb je bijvoorbeeld een journalistieke carrière voor ogen, dan is VIDB een ideaal podium om ervaring op te doen. En struin je in je vrije tijd de amateurvelden af en wil je graag je ervaringen graag delen, óók dan biedt VIDB uitkomst. Een (journalistiek) diploma is geen verplichting, enthousiasme is dat wel.

Naast journalisten is VIDB op zoek naar mensen die technische ondersteuning kunnen leveren aan de site. Ook fotografen, mensen met televisie-ervaring (verslaggevers dan wel cameramannen) zijn van harte welkom. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Ben je enthousiast geworden, schroom dan niet contact op te nemen. Dit kan door een mailtje te sturen ter attentie van Gerben Oostdam naar [email protected]

POPULAIRE BERICHTEN