Soms slaat een reactie weleens de spijker op z’n kop. Zo was dat ook met een opmerking van Odin’59-trainer van Richard Plug. Ook was er een markante opmerking van onze collega’s van het Leidsch Dagblad. Je leest het allemaal in ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Bus parkeren
FC Lisse presenteerde naast Jordi Tiktak ook Jeffrey Klijkbroek als nieuweling. Beide spelers komen over van Odin’59 en de trainer Richard Plug ziet dat als compliment. Toch kan hij het niet laten om een kleine sneer uit te delen..

Genomineerd
Weewim’ is een vaste gast in deze rubriek. De ’treitervlagger’ was genomineerd voor een prestigieuze prijs in Valkenburg, maar greep mis..

Narcose
Het Leidsch Dagblad. De krant ervaren wij als een fijne collega! Alleen vragen wij af wat er met de sportredactie aan de hand was..

Stoeien
Tijdens de wedstrijd VVSB- Katwijk was het niet alleen een gevecht op het veld. Zo blijkt uit dit filmpje van Tweede Divisie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wie van je vrienden probeert dit ook altijd?😬 Dat was wat geweest, @frank.tervoert!💪🏻🔥 @vvsb_1 ⚽️ #tweededivisie

Een bericht gedeeld door Tweede Divisie (@2dedivisie) op


Drinkpauze
Het is midden februari. De scheidsrechter kijkt na twintig minuten op de klok en blaast op zijn fluitje. Voor? Een drinkpauze.. Dat vonden ze bij Teylingen ook bijzonder.

Lees ook:Spits van Eemdijk komt naar VVSBPOPULAIRE BERICHTEN