Het seizoen nadert bijna zijn einde. VVSB is al met de voorbereiding van het komende seizoen begonnen, terwijl een aantal zondagclubs zich nog door de laatste wedstrijden heen moeten worstelen. Met het einde van het seizoen is er ook een einde gekomen aan deze rubriek. Nog één keer brengen wij vijf dingen die het bespreken waard zijn. En we sluiten af met de hit van het seizoen.

1. Wie is toch die man die elke week het radioverslag doet?

Henk Kasius zit naar eigen zeggen al meer dan tien jaar langs de lijn voor RTV Katwijk. Dat is de meeste luisteraars niet onopgemerkt gebleven. Zijn zoetgevooisde stem klinkt al jaren bij wedstrijden van de Oranje trots. Dat weet u, ik en de meeste mensen in Katwijk, behalve zijn collega´s.

29178eb2-9fb5-4ed9-a060-a9e5ca27ba06

2.  SJC ten strijd

Iedereen kent de taferelen wel van het schoolplein. Of het nu oorlogje heette of levend stratego. Doel was de vijandelijke vlag veroveren. Sander van der Klugt lukte het afgelopen weekend ook tegen Rohda Raalte. Nu kijken of ze zondag het kleinood weer kunnen veroveren.

9009e29c-63c8-468a-a271-65c29dcf0fff

3. Jack

De nieuwe voetbalpiramide is vanaf volgend seizoen definitief. Voor de romanticus van het amateurvoetbal een naderend kwaad. Voor de andere een noodzakelijk kwaad. Jack van Gelder behoort tot de eerste categorie. Maar zijn jullie het met de commentator eens?

4. Wereldgoal

Iedereen kent het doelpunt van Marco van Basten wel in 1988. Dat prachtige doelpunt dat ons EK-goud opleverde. Laat Van Basten dit nu net hebben afgekeken van een amateurvoetballer waar het Nederlands elftal tegen oefende in de voorbereiding op het EK 1988.

5. Jij krijgt…

Hoe mooi de kampioenschappen van Excelsior Maassluis, Quick Boys of Laakkwartier ook waren…. De echte winnaar van dit seizoen is John de Bever. Daarom een 23 minuten lange compilatie van zijn hit: ‘Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht.’

 

POPULAIRE BERICHTEN