VVSB (zat.) heeft in één klap bekendgemaakt dat vijftien spelers sowieso volgend seizoen nog voetballen bij de paars-gelen. Ook stromen er twee jongens door vanuit de jeugd: Stijn Paumen en Boy Jansen. Aan het begin van dit kalenderjaar maakte trainer Rob Jonkman al bekend langer te blijven in Noordwijkerhout. Assistent-trainer Michael Kaptein heeft inmiddels ook z’n ja-woord gegeven.

Nog niet iedereen staat tussen het lijstje van blijvers. Zo is er bijvoorbeeld over keeper Peter van den Berg nog niks bekend en valt de naam van aanvaller Ramon Hoek ook niet te bewonderen in de reeks van namen. Ook spits Stefan Immerzeel ontbreekt nog. De zaterdagtak van VVSB won dit weekend overigens met 1-0 van Nieuwkoop en staat nu vierde in de Derde Klasse.

VVSB (zat.) 2019 / 2020

Blijft: Rob Jonkman (trainer), Michael Kaptein (assistent-trainer), Jaap Aartman, Joost Bierhuizen, Timo van der Raadt, Rick Koeckhoven, Fadil Sukurica, Koen Damen, Jelle Homan, Tim Warmerdam, Kaj Warmerdam, Ardy de Jong, Davy van der Berg, Joris Aartman, Berhang Sartib, Rick van der Berg, Jasper van Stijn

Nieuw: Stijn Paumen, Boy Jansen (beiden eigen jeugd)

Vertrekt:

Foto: Tino Stulen

Lees ook: ‘Jonkman blijft trainer van VVSB (zat.)’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 19 mrt.
Oefenduel
Katwijk2-5Jong ADO Den Haag
Za. 23 mrt.
Eemdijk1-3Quick Boys
FC Lisse1-1DVS'33 Ermelo
Ter Leede3-2SC Feyenoord
FC Rijnvogels3-1Swift
Soccer Boys1-3Valken '68
Kagia3-0HYS
Nieuwkoop2-3Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)0-4Zwammerdam
Katwijk2-1Rijnsburgse Boys
Achilles '291-3Noordwijk
SJC6-3SteDoCo
Zo. 24 mrt.
Hillegom1-2Velsen
Foreholte0-2RVC'33
GDA1-3Teylingen
De Treffers0-0VVSB
VCS1-1Warmunda