Sureyo Macrander blijft toch geen speler van FC Rijnvogels. Zijn doorlopende contract wordt in de zomer ontbonden, meldt de Katwijkse club.

De komst van Macrander afgelopen zomer leek aanvankelijk een succesvolle: half januari maakte FC Rijnvogels nog melding van contractverlenging. “In de eerste seizoenshelft heeft Sureyo voornamelijk als basisspeler op het wedstrijdformulier gestaan. Als rechtsback zit hij week in week uit zijn directe tegenstander op de hielen en draagt hij ook in offensief opzicht zijn steentje bij”, stelde de derdedivisionist toen.

‘Andere inzichten’
Van die opengebroken verbintenis wordt nu ‘in goed overleg’ afgezien. FC Rijnvogels stelt dat beide partijen tot andere inzichten zijn gekomen. De laatste maanden is de speeltijd van Macrander drastisch afgenomen. Bovendien werden met Kevin Gomez-Nieto (Scheveningen) en Kees Zwanenburg (Quick Boys) al twee versterkingen voor de rechtsback-positie gehaald.

De 20-jarige Macrander was afgelopen zomer afkomstig van vierdedivisionist WV-HEDW. Het is nog niet bekend waar hij zijn carrière vervolgt.

Foto: EWLOnline

Bekijk ook: Bekijk nu acht samenvattingen van afgelopen weekend

POPULAIRE BERICHTEN