[slideshow_deploy id=’45842′]

Onder toeziend oog van kinderen en ouders die net van het voetbalveld kwamen heeft vv Noordwijk zaterdagochtend een zilveren certificaat in ontvangst genomen vanwege het gezonde aanbod van eten en drinken in hun kantine. De koploper uit de Derde Divisie kreeg het certificaat uit handen van Team FIT/JOGG (Jongen Op Gezond Gewicht).

Noordwijk maakte bij het scannen van de ‘gezonde kantine’ gebruik van de expertise van Willem Devilee. Ook leverancier Horesca Horecavo was bereid om volledig met mee te denken en te adviseren over het aanbod in de kantine en het Sportcafé van de Noordwijkse voetbalclub. Een zilveren certificaat betekent dat Noordwijk voor zestig procent gezonde producten aanbiedt en voor veertig procent snacks.

Procent
,,Voor zo’n grote kantine als dat vv Noordwijk heeft, is dat een uitzonderlijke prestatie”, legt Devilee uit. ,,Noordwijk heeft een keuken, bar, automaten. Daarvan is dus zestig procent gezond, veertig procent wat ongezonder. Je moet je patatje of frikandelletje kunnen blijven aanbieden.”

Beluister hier het hele audiofragment met Willem Devilee.

POPULAIRE BERICHTEN