Wesley Zonneveld maakt met Rijnsburgse Boys een uiterst zwaar seizoen door. Dat erkent de goalie zelf ook. Toch probeert de Lissenaar positief te blijven. “Wij vinden het ook heel vervelend, maar we gaan er alles aan doen om het volgend seizoen beter te doen.”

In gesprek met onze mediapartner RTV Katwijk werd Zonneveld gevraagd hoe hij probeert de moed erin te houden. “Dat vind ik lastig. Zethof zei het laatst ook al: je hebt in de Tweede Divisie niet zoveel meer om te spelen. Dat is helaas de waarheid en ook wel jammer. Er zijn nog vijf potjes waarin we alles moeten geven. We hebben geen keus, we moeten wel.”

‘Horen we niet’
Rijnsburgse Boys staat momenteel dertiende, met 35 punten uit 29 duels. De Uien incasseerden reeds 49 tegengoals, dat zijn er al zeven meer dan het gehele vorige seizoen. “Ik zit er zelf ook niet lekker in, daarover kunnen we heel simpel zijn”, aldus Zonneveld. En dan strijdbaar: “We moeten er alles aan doen om het volgend seizoen beter te doen, Waar we nu staan, horen we niet.”

Zonneveld denkt wel dat Rijnsburgse Boys al veilig is. “We moeten nog wel wat puntjes pakken, maar ik denk niet dat we ons zorgen moeten maken. Zo moeten we vooral ook niet gaan voetballen, dan wordt het alleen maar slechter en dat moeten we ons dus vooral niet aanpraten.”


Beluister hieronder het hele interview van RTV Katwijk met Zonneveld:


Foto: Orange Pictures

Lees ook: Gitzwarte middag voor Rijnsburgse Boys: zware blessure Zeldenrust en ongeregeldheden

POPULAIRE BERICHTEN