In deze serie presenteert Voetbal in de Bollenstreek met gepaste trots haar (nieuwe) partners. In deze aflevering maken we kennis met Van Duyn Van der Geer, een accountancy- en advieskantoor uit Noordwijk, dat voor het tweede seizoen op rij met VIDB de handen ineen slaat. Geworteld in de Bollenstreek dus en met een ambitie die laat vergelijken met die van VIDB: altijd het beste resultaat willen halen.

Wat is het idee achter het sponsoren van VIDB?

,,Van Duyn Van der Geer zoekt altijd naar goede initiatieven, ondernemers die ervoor gaan. Dat zien wij ook in VIDB, en daar zijn wij graag bij betrokken. VIDB is een club van enthousiaste, betrokken, jonge ondernemers die een maatschappelijk zeer relevant onderwerp, te weten voetbal in de Duin- en Bollenstreek, naar een mooi commercieel idee hebben weten te vertalen.”

Sponsoren jullie ook soortgelijke, sportgerelateerde initiatieven ?

,,Wat betreft sponsoring van ondernemers initiatieven is VIDB de enige. Maar Van Duyn Van der Geer is wel enorm actief als sponsor. Hierin hebben wij gekozen voor sponsoring van sport, jeugd en cultuur. Dit is voor ons een goede manier om onze betrokkenheid te tonen, wij zijn geworteld in de Duin- en Bollenstreek.”

Wat betekent het lokale voetbal voor het bedrijf?

,,Van Duyn Van der Geer is een sportief kantoor. Er zijn meerdere medewerkers die in hun vrije tijd op hoog niveau hun sport beoefenen, waaronder voetbal. Dat leeft bij ons. Daarnaast hebben we ook een aantal zeer trouwe supporters in ons midden, voor hen is voetbal hun favoriete hobby.”

Hoe zien jullie VIDB?

,,VIDB is wat ons betreft een professionele club mensen met een gezonde ambitie, creatieve werkwijze en met een stevig portie daadkracht gaan zij ervoor.”

Wat verwachten jullie van de samenwerking met VIDB?

,,Een mooie samenwerking, leuk en interessant. Dat wij voor elkaar kansen (kunnen) creëren. Op vele vlakken kunnen sparren, maar ook van elkaar kunnen leren.”

POPULAIRE BERICHTEN