De derby tussen Katwijk en Quick Boys komt met de week dichterbij. Beide ploegen staan in de Tweede Divisie dit seizoen voor het eerst sinds 2015 weer tegenover elkaar. Op zaterdag 21 september zal de eerste derby van het seizoen plaatsvinden op De Krom. 

Voor supporters van Katwijk komen er diverse momenten om kaarten voor de wedstrijd aan te schaffen. In de kantine van de club kunnen op donderdag 5 september van 19.30 uur tot 21.30 uur kaarten worden gekocht. Ook op zaterdag 7 september zal er een verkoopmoment komen. Dan kan men van 12.00 uur tot 13.00 uur kaarten kopen. Overigens kunnen er ook kaarten gereserveerd worden. Dat kan vanaf 2 september, alleen moet er dan wel gemaild worden naar ‘[email protected]‘.

De bezoekers krijgen ook een hoop kaarten ter beschikking. De oranjehemden laten weten dat de buurman 1500 kaarten mag verkopen voor de derby. Overigens kan er per persoon twee toegangskaarten worden aangeschaft. Op de wedstrijddag zelf is het niet mogelijk om nog aan tickets te komen.

Foto: Bobkat.nl/ Aad de Winter

Lees ook:Transfer Van Bladeren van de baan

POPULAIRE BERICHTEN