De streekderby Noordwijk – FC Lisse heeft pas in blessuretijd een winnaar gekregen. Na negentig minuten voetballen waren er vier goals gevallen, eerlijk verdeeld over beide ploegen. De thuisploeg kreeg in de 93e minuut een penalty en verzilverde die via Jesper de Vré. De aanvaller zette daarmee de eindstand op het scorebord: 3-2.

Noordwijk maakte in de eerste helft het verschil met twee goals. Na een fraaie individuele actie van Riley Reemnet over de linkerflank schoot Coopmans de 1-0 kiezelhard achter Lisse-doelman. Nog voor het rustsignaal verdubbelde Noordwijk de voorsprong. Sem van Oosten maakte op aangeven van Coopmans Noordwijks tweede treffer.

In de tweede helft bracht de 21-jarige Brian Mussche al snel de spanning terug in de wedstrijd. Een kwartier voortijd frommelde FC Lisse ook de tweede treffer op het scorebord. De Noordwijkers raakten nog wel de lat in resterende minuten en zagen nog hoe een bal van de lijn werd gehaald. Pas diep in blessuretijd trok Noordwijk de wedstrijd naar zich toe vanaf de strafschopstip.

Noordwijk – FC Lisse 3-2 (2-0)
Goals: Coopmans, Van Oosten (vv Noordwijk), De Vré, Mussche, n.n.b. (FC Lisse)