FC Lisse is back!

In september 2022 bracht VIDB het fraaie magazine ‘FC LISSE BACK!’ uit. Dit ter ere van de terugkeer op het hoogste amateurniveau na het behalen van een prachtig kampioenschap in de zaterdagse Derde Divisie.

De eerste uitgave van ‘Voetbal in de Bollenstreek op de mat’ is een samenwerking tussen VIDB en hansluikencom. In oktober 2022 vielen er zo’n zesduizend exemplaren op de mat in Lisse en Lisserbroek. Daarnaast is het magazine voor 9,99 euro na te bestellen door een mail te sturen naar [email protected].

Het magazine bevat een mooie mix tussen interviews, fraaie foto’s uit heden en verleden en statistieken. Zo gingen we voor een dubbelinterview langs bij Leon en Kevin van der Zwet en bespraken we met vader en zoon hoe het is om kampioen te worden met de FC, maar vertellen zij ook over een dieptepunt: de kruisbandblessures die zij beide opliepen.

Een wedstrijd voor de overlevering

Verder komt (uiteraard) ook de inmiddels legendarische wedstrijd tegen Sparta Nijkerk via een uitgebreide reconstructie aan bod. Lisse stond bij het verstrijken van de officiële speeltijd nog op achterstand, maar won op krankzinnige wijze nog met 4-2. Het was een rechtse directe in het gezicht van de concurrent en ondertussen wist iedereen op Ter Specke: FC Lisse lag op ramkoers voor de titel.

Ook voor clubiconen als Barry Opdam, Frans van der Laan en Joost van der Lans is een plek ingeruimd in ‘FC Lisse is back!’. Kortom, een editie die je als FC Lisse – en voetballiefhebber niet mag missen.

POPULAIRE BERICHTEN