Quick Boys is er niet in geslaagd om voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen te blijven. Op bezoek bij Spakenburg ging de ploeg van Edwin Grünholz namelijk onderuit: 2-0.

De blauw-witten kwamen al vroeg op achterstand aan de blauwe kant van De Westmaat. Kort na de openingstreffer maakte oud-speler van Katwijk Kevin Sterling ook de 2-0. De bezoekers konden de achterstand niet meer ombuigen.

Rijnsburgse Boys kende ook een moeilijke start op bezoek bij ASWH. De ploeg van Rogier Veenstra kwam op voorsprong en dus werd er karakter gevraagd van de Rijnsburgers. Dat werd getoond, want Masies Artien schoot voor de thee de gelijkmaker binnen. In de tweede helft stelde Fuhrgill Zeldenrust de drie punten veilig.

Katwijk leek een makkelijke middag tegemoet te gaan tegen Jong Sparta Rotterdam. Al vroeg kwam de ploeg van Jan Zoutman op voorsprong door een treffer van Marciano Mengerink. De goal was de honderdste van Mengerink in dienst van de oranjehemden. De bezoekers kwamen na de rust langszij: 1-1. Dat leek lange tijd de eindstand te worden, maar in de blessuretijd schoot Bart Sinteur de bevrijdende 2-1 binnen uit een hoekschop.

Spakenburg – Quick Boys 2-0 (2-0)