[slideshow_deploy id=’45842′] Middenvelder Thomas Reynaers is aan z’n laatste seizoen bezig in Noordwijk. De ‘kleine Messi’, zoals hij liefkozend wordt genoemd, voetbalde sinds 2017 voor de tweededivisionist en maakte dus de successen mee van Noordwijk de afgelopen seizoenen.

De Gouwenaar speelde voor hij naar Noordwijk kwam bij Hercules. Van de plaatselijke journalisten kreeg hij vanwege z’n wendbaarheid de bijnaam ‘de Kleine Messi’. In dit seizoen stond de 27-jarige middenvelder in alle competitiewedstrijden in de basis en scoorde hij twee keer.

,,Ik ga de club volgend seizoen verlaten omdat ik in Utrecht ga wonen en daardoor gaat de reistijd voor mij te veel worden”, laat de middenvelder op de clubwebsite weten. ,,Ik vind het wel moeilijk want ik ben helemaal op mijn plek bij Noordwijk en heb het enorm naar mijn zin met de spelers en de staf. Daarnaast voel ik de waardering van iedereen rondom de club.”

Selectie Noordwijk 2020/2021

Blijft: Kees Zethof (trainer), Emiel Wendt, Mike van Vliet, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Sander Bosma, Denzel James, Raies Roshanali, Guy Smith, Rob Overvliet

Vertrekt: Martijn le Congé (stopt), Huib Oversloot (IJsselmeervogels), Sabir Achefay (onbekend), Axel Wendt (onbekend), Thomas Reynaers (onbekend)

Nieuw:

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Noordwijk bindt ook verdediger langer aan zich’

POPULAIRE BERICHTEN