Teylingen en Foreholte komen elkaar al vroeg in het seizoen tegen in de Tweede Klasse C. De Teylinger derby staat ingepland voor de tweede speelronde: zondag 27 september ontvangt de ploeg van Martijn Lagendijk de Voorhoutse tegenstander. De ‘return’ is op 18 april 2021. In de zaterdagse Tweede Klasse C staat de eerste derby tussen Kagia en Van Nispen ‘pas’ op 5 december op de agenda.

De KNVB heeft zaterdag de speelschema’s online gezet. Daaruit blijkt ook dat Valken ’68 in de Eerste Klasse het seizoen opent met een thuiswedstrijd tegen AFC. In de Eerste Klasse zondag begint Hillegom met een uitwedstrijd tegen DSOV uit Vijfhuizen. De zaterdagtak van VVSB start op 19 september met een uitwedstrijd tegen CVC Reeuwijk. Warmunda begint in de Vierde Klasse met een thuiswedstrijd tegen SJZ. Op 17 oktober spelen ze de ‘derby’ tegen de zaterdagtak van SJC. De volledige schema’s zijn terug te vinden op Voetbal.nl.

Eerste speelronde:
Valken ’68 – AFC (zat.)
Kagia – UVS
Te Werve – Van Nispen
CVC Reeuwijk – VVSB (zat.)
Warmunda – SJZ
DSOV – Hillegom
Foreholte – DIOS
HVV – Teylingen

Foto: Peer Compeer

Lees ook: ‘Ernstige knieblessure voor Strooker’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN