Allard Lindhout is aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd Celtic – Ferencváros in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijd wordt woensdag 26 augustus gespeeld in Celtic Park. De scheidsrechter uit Voorhout vliegt dinsdag richting Schotland. Lindhout wordt geassisteerd door Charles Schaap en Bas van Dongen. Jeroen Manschot is de vierde official.

De geboren Warmonder kreeg begin van dit kalender jaar een internationale status van de KNVB. De FIFA ging later akkoord met de promotie van de scheidsrechter naar de hoogste categorie in Nederland. Lindhout kwam daarmee in een select groepje Nederlandse arbiters die internationale wedstrijden mogen fluiten. Onder andere Danny Makkelie, Björn Kuipers en Bas Nijhuis behoren tot deze categorie.

Lindhout was het afgelopen seizoen al aanwezig als vierde official bij de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool – Atletico Madrid in het Anfield Stadium.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Lindhout trots op promotie: ,,Nu begint het pas”‘


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN