"banner

Hillegom-verdediger Danny van den Berg stopt met voetballen. Een heupblessure maakt een einde aan z’n voetbalcarrière. Van den Berg speelde jarenlang in het eerste elftal van SV Hillegom. Hij kwam uiteindelijk 17 seizoenen uit voor de eersteklasser. De eerste tien seizoenen van zijn carrière was dat nog in het tenue van VV Hillegom. Die club ging in 2012 samen met Concordia en werd fusieclub SV Hillegom.

De wedstrijd in de Districtsbeker tussen Hillegom en Teylingen van zondag 13 september zal in het teken staan van het afscheid van de rechtsback. Van den Berg werd met Hillegom in 2015 kampioen van de Derde Klasse. Een seizoen later werd SV Hillegom tweede in de Tweede Klasse, waardoor ze gelijk weer promoveerden. Het afgelopen seizoen stonden de Hillegommers ook eerste in de Tweede Klasse toen het coronavirus een streep door de competitie zette. Het verzoek tot promotie werd wel gehonoreerd: SV Hillegom speelt komend seizoen in de Eerste Klasse in West I.

Foto: Michel Bes

Lees ook: ‘Koning zet streep door transfer naar De Dijk en blijft in De Zilk’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN