De Tweede Divisie ging van start met een kraker van jewelste, maar helaas voor Rijnsburgse Boys liep het bezoek aan IJsselmeervogels uit op een teleurstelling. De topper eindigde in 2-1. Het winnende doelpunt viel 6 minuten voor tijd. Voor Rijnsburgse Boys was Jeroen Spruijt doeltreffend geweest, hij maakte op slag van rust de gelijkmaker.

Quick Boys ging wel heerlijk van start. De blauw-witten kwamen kort na rust weliswaar op achterstand tegen GVVV, maar via goals van Tommy Bekooij (’73) en Jan Willem Kamp (’87) bleven de 3 punten toch op Nieuw-Zuid.

Voor Ter Leede was er – net als Rijnsburgse Boys – een mindere start. De Sassenheimers verloren in eigen huis met 1-2 van Sportlust ’46. Echahbouni maakte dertien minuten voor tijd nog gelijk (1-1), maar even later viel de winnende goal van de bezoekers.

IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys 2-1 (1-1)
Goal: Spruijt

Quick Boys – GVVV 2-1 (0-0)
Goals: Bekooij & Kamp

Ter Leede – Sportlust ’46 1-2 (0-1)
Goal: Echahbouni