"banner

SV Hillegom heeft in deze lastige tijden goed nieuws te melden. De eerste drie spelers van de huidige selectie hebben namelijk aangegeven ook volgend seizoen te willen blijven bij de Hillegommers. Het gaat om Aidan Ryan, Joris van Dongen en Mike van Veen. 

Ryan is als rappe buitenspeler al jarenlang een vaste waarde in het team van de eersteklasser. Een aantal jaar geleden was het de vraag of hij het nog een niveautje hoger zou gaan proberen, maar daar is het vooralsnog nog niet van gekomen. Van Dongen kan als multifunctionele speler eigenlijk overal wel uit de voeten, maar werd door trainer Ron Bouman in de huidige voetbaljaargang vooral als verdedigende middenvelder geposteerd. Van Veen is dit seizoen weer terug nadat hij vorig seizoen lang aan de kant stond met een zware knieblessure.

Hillegom keerde dit seizoen na één jaar afwezigheid weer terug in de Eerste Klasse. De terugkeer in die competitie was behoorlijk te noemen, want na vier wedstrijden hadden de Hillegommers al negen punten verzameld. Wat er met de huidige stand gaat gebeuren, is vooralsnog onbekend.

Foto: Kees Jonker

Lees ook: Herstart competitie in halve poules: regionaal getinte Tweede Divisie


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN