Ian van Otterlo is ook volgend seizoen speler van Rijnsburgse Boys. De 26-jarige middenvelder heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Hij kwam in 2020 over van Ter Leede, waar hij al samenwerkte met trainer Henk Wisman. Ook bij Rijnsburgse Boys voetbalt hij nu onder de 63-jarige oefenmeester uit Amsterdam. 

Over een contractverlening op Sportpark Middelmors hoefde Van Otterlo zelf niet zo lang na te denken. ,,Het is pas mijn eerste jaar op dit niveau, daarom wil ik graag blijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik mee kan op dit niveau”, legt hij uit op de clubwebsite.

Van Otterlo groeide in de drie jaar dat hij bij Ter Leede speelde uit tot een steunpilaar in het elftal van Wisman. De in Amsterdam geboren middenvelder werd in 2019 kampioen in de Hoofdklasse met de Sassenheimse vereniging. Van Otterlo speelde eerder bij Argon, RKSV Roda’23 en Pancratius.

Selectie Rijnsburgse Boys 2021-2022

Blijft: Henk Wisman (trainer), Bram Ros, Jeroen Spruijt, Bert Koomen, Bram de Bruin, Dani van der Moot, Delano Asante, Jesper Slootweg, Mark Mieras, Wesley Zonneveld, Rob Zandbergen, Alessandro Kwant, Stijn Driebergen, Jeffrey Jongeneelen, Roderick Gielisse, Dennis van der Plas, Masies Artien, Max Hudepohl, Furhgill Zeldenrust, Marc Magan, Jordy Strooker, Ian van Otterlo

Nieuw: Robert Olijfveld (IJsselmeervogels), Michael Bekkers (Ter Leede), Sanny Monteiro (IJsselmeervogels)

Vertrekt: Bradly van der Meer (onbekend), Carlos Opoku (onbekend), Thomas Bakker (onbekend)

Foto: Hubert Habers

Lees ook: Middenvelder vertrekt na één seizoen bij Noordwijk


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN