Katwijk-doelman Boy de Jong heeft een nieuwe club. De keeper vertrekt na dit seizoen naar hoofdklasser Zwaluwen. Die noemen de transfer een ‘stunt’ op hun clubwebsite. De doelverdediger speelde pas sinds de zomer op De Krom. Hij keepte in alle vijf de duels in de Tweede Divisie.

De Jong is de zoon van Max de Jong die tussen 2002 en 2004 keeper was bij de Katwijkers. In 2003 werd hij door de supporters gekozen tot speler van het jaar. De 26-jarige De Jong kwam in de zomer van 2020 over van FC Stellenbosch in Zuid-Afrika. Vanwege de coronacrisis besloot de doelman weer in Nederland te gaan keeper.

Foto: vv Katwijk

Lees ook: De Jong en Katwijk gaan alweer uit elkaar

Selectie VV Katwijk 2021-2022

Blijft: Anthony Correia (trainer), Robbert Susan, Killian van Mil, Bart Sinteur, Kay Blokland, Paul Kok, Samuel Scheimann, Marciano Mengerink, Lars Weistra (doorlopend contract), Rick van der Meer (doorlopend contract), Tim Freriks (doorlopend contract), Zion Valies (doorlopend contract), Dario van Breukelen, Loyd van der Wilden, Danny van Haaren, Raoul Esseboom, Frank Kardjani, Oege-Sietse van Lingen

Nieuw: Patrick van der Fits (assistent-trainer, VVSB), Joey Ravensbergen (Quick Boys), Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels), Dave Star (Katwijk O23), Justin van Otterloo (Katwijk O23)

Vertrekt: Joey Jongman (Barendrecht), Steven Sanchez Angulo (IJsselmeervogels), Brandon Robinson (Excelsior Maassluis), Boy de Jong (Zwaluwen), Mark de Vries (Ter Leede), Lars van IJzendoorn (onbekend), Sam Aarts (onbekend)

Archieffoto: Kees Jonker

Lees ook: Van Niel kiest voor SJC


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN