Valken ’68 heeft zich hersteld van de ruime thuisnederlaag tegen Zwaluwen ’30. De Valkenburgers wonnen met 2-0 bij HBOK in Amsterdam. Arjan Haasnoot en Mark Kabelaar tekenden voor de doelpunten.

Groots was het spel van Valken ’68 niet. In het eerste bedrijf waren de beste kansen voor de thuisploeg. Na 27 minuten schoot Arjan Haasnoot Valken ’68 aan de leiding. Na zestien minuten in de tweede helft verdubbelde Kabelaar de marge door de rebound van een schot van Rens van Klaveren binnen te schieten.

In de slotfase speelde HBOK va banque. De druk op het doel van Erwin van der Nagel was groot, maar tegendoelpunten werden niet geincasseerd. Met twaalf punten staat Valken ’68 derde, een punt achter koplopers Sportlust ’46 en Deltasport.