Delano a Cohen keert volgend seizoen terug op Nieuw Zuid. De voormalig aanvoerder van de hoofdmacht wordt assistent van de nieuwe hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden. A Cohen heeft voor twee jaar getekend, meldt Quick Boys.

De verdediger annex middenvelder speelde tussen 2015 en 2018 bij Quick Boys en was aanvoerder van het laatste kampioenselftal in 2016. Via Barendrecht kwam hij terecht bij Nieuwenhoorn, waar hij nog altijd in het eerste elftal actief is en bovendien de JO15-1 traint.

‘Warm bad’
De 31-jarige A Cohen had niet verwacht dat hij een kleine vijf jaar na zijn vertrek alweer op Nieuw Zuid zou belanden. “Eigenlijk was ik van plan om nog een jaar te blijven voetballen bij Nieuwenhoorn”, vertelt hij op de clubsite. “Maar iedereen weet hoe ik over Quick Boys denk. Nieuw Zuid voelt als een warm bad voor mij. Ik heb ook altijd gezegd dat ik ooit terug zou keren. Soms moet je gewoon in het diepe duiken. Er gaat iets veranderen voor mij in de hoedanigheid als voetballer, maar niet als persoon. Dat maakt de keuze eenvoudiger.”

Het nieuws over A Cohen volgt daags op de berichtgeving van Quick Boys dat in navolging van Edwin Grünholz ook zijn assistent Mourad Mghizrat aan het einde van het seizoen stopt. De twee werkten drie jaar samen bij de huidige nummer vier van de Jack’s League.

Archieffoto

Lees ook: Ook assistent-coach Mghizrat vertrekt na dit seizoen bij Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN