Quick Boys heeft zaterdagavond een uitnederlaag in Groesbeek geleden. De Katwijkers verloren op bezoek bij De Treffers met 2-1. Het was voor de ploeg van Edwin Grünholz de tweede nederlaag op rij.

Na het verlies tegen AFC (1-3) wist Quick Boys dat het zich – om bovenin niet teveel terrein prijs te geven – geen nieuwe nederlaag kon permitteren. Het eerste wapenfeit kwam van de bezoekers. Youssef el Kachati raakte in de dertiende minuut de lat. Vervolgens waren er ook nog mogelijkheden voor Danny van den Meiracker.

In de tweede helft trok De Treffers het initiatief naar zich toe. De thuisploeg kreeg in de vijftigste minuut een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Jordy Thomassen joeg een strafschop echter over. Het bleek voor Quick Boys uitstel van executie, want drie minuten later was het wel raak. Gavin Vlijter schoot binnen op aangeven van Thomassen: 1-0.

Venijn in de staart
Quick Boys moest in de achtervolging en kwam kort voor tijd dicht bij de gelijkmaker. El Kachati wist in de 89e minuut doelman Kornelis echter in twee instanties niet te passeren. De Treffers liep vervolgens aan de overzijde uit naar 2-0 via invaller Kevin Toppenberg. Dat leek de genadeklap voor Quick Boys, dat via El Kachati in blessuretijd nog wel op 2-1 kwam. De tijd was echter tekort om een nederlaag af te wenden.

Door de winst nam De Treffers de koppositie over van AFC en vergrootte het de voorsprong op nummer vijf Quick Boys tot zeven punten.

De Treffers – Quick Boys 2-1 (0-0)
Goal: El Kachati